Om

Velkommen til fotobloggen min  😀

Dette med rene fotoblogger tiltaler meg. Bildene får stå for seg selv og være primadonna, i stedet for å ha en rolle som illustrasjonsfoto, slik det gjerne blir i «skriveblogger».

Jeg er absolutt og helt amatør – og sitter måpende og betrakter de flotte bildene andre tar. Jeg har ikke speilreflekskamera en gang, og vet ikke om jeg 100% ønsker meg det heller  – så vanskelig som jeg synes det er med blenderåpning og lukkertid og jeg vet ikke hva…

Vel – foreløpig bruker jeg mitt Fujifilm FinePix S7000, hvor jeg har litt valgmuligheter til å stille på blenderåpning, -eller var det lukkertid…, og hvor makrofuksjonen er bra.  I tillegg har jeg et «putte-i-lomma»-kamera, et Fujifilm FinePix Z.1 – som jeg har slumpet til å ta bra bilder med, men det blir nok mest brukt til illustrasjonsfoto.

Tanken er at jeg skal øve meg på å ta bedre bilder.  Så vil jeg legge ut de jeg har sansen for sjøl, og håper på respons i form av konstruktiv kritikk, -skryt også hvis det er grunnlag for slikt.

Januar 2010:
Jeg er blitt eier av et Nikon D90 for noen måneder siden. Så får vi se da, om det hjelper noe .  De gamle kameraene som er nevnt ovenfor, er fortsatt i sporadisk bruk, men det blir helst det nye -som byr på utfordringer nok til å holde meg beskjeftiget de nærmeste årene.

Oppdatering 24/1-2010

Skiftet utseende på fotobloggen. Den forrige var en ren fotoblogg som lastet tregt, samtidig som den la automatisk farger rundt bildet, basert på fargetoner i selve bildet. Det fikk «funky» effekter noen ganger.

Kommentarer er stengt.
%d bloggere like this: